Wat heb jij nodig om te verbeteren?

Verbetering in plaats van verandering!

Energie en motivatie zijn de belangrijkste instrumenten om ambities te realiseren. Daarom gaan we bij Intermens op een energieke en inspirerende manier resultaatgericht aan de slag. We helpen jou en je organisatie om te blijven ontwikkelen. 

Intermens verbindt mensen. Dat doen we door ze te verrassen met spot on programma's op maat. Van teamcoaching tot persoonlijke effectiviteitstraining. Van intervisie tot leiderschapsontwikkeling. Onze begeleiding draait steevast om inspirerende ontmoetingen en prikkelende, praktische interventies. Altijd op een positieve, integere en respectvolle manier – en in jouw tempo. 

Wederzijds vertrouwen

Intermens werkt aan de empowerment van mensen vanuit vier kernwaarden. Wij zijn overtuigd van de kracht van vertrouwen. Allereerst het vertrouwen dat ieder mens prima in staat is om te veranderen en te groeien. Maar belangrijker: mensen die vanuit hun kracht leven, staan uiterst respectvol en constructief in verbinding met anderen. Juist daardoor handelen ze vanuit vertrouwen.

Focus op de lange termijn

Integrale ontwikkeling

Organisatieverandering beperkt zich te vaak tot symptoombestrijding. Kordate maatregelen als bezuinigingen of reorganisaties lijken op het eerste gezicht effectief. Op de lange termijn blijkt maar al te vaak dat de oplossing helemaal niet in de harde kant zit. Intermens kiest juist voor een integrale ontwikkeling – persoonlijk en organisatorisch. Dat sorteert net zo snel effect en is op de lange termijn veel effectiever.  

Het moet anders...

Zodra het vastloopt voor jezelf, jouw team of organisatie duikt er al snel een veranderingsvraag op. Kan de samenwerking effectiever? Of: hoe kan dit project beter? Waarom zit ik niet lekker in mijn vel? Is dit nu alles? 

...maar hoe?

Om te beginnen luistert Intermens goed naar jouw vragen. We schromen niet om door te vragen: wat is de onderliggende vraag? We inventariseren je wensen en stellen vervolgens een maatwerkprogramma voor je samen. 

Behaal je ambitie!

Intermens maakt dieperliggende processen zichtbaar: individueel en organisatorisch. We maken je bijvoorbeeld bewust van patronen en rollen in groepsdynamiek. Dat helpt je in de toekomst om ontregelende situaties sneller te herkennen en beter in te schatten. Zo kun je voortaan bewust bijsturen en voorkom je drastische maatregelen of onnodige onrust bij jezelf of op de werkvloer. 

Op basis van jouw specifieke verandertarget ontwikkelt Intermens snel en doeltreffend een maatwerkprogramma. Tijdens de intake bepalen we samen de hulpvraag en vervolgens stellen we het benodigde programma samen. Een gelegenheidsalliantie van interventies, (verander)management en advies.  


Using Format