Met welk resultaat ben jij tevreden?

Duurzaam ontwikkelen

Interventies met impact moeten duurzaam zijn. Intermens is wars van kortetermijnoplossingen. Het draait om voelen en ervaren. Zelf doen en volledig begrijpen. Dag na dag. Alleen dan kun je een groeiproces doormaken dat je ook volhoudt. Die continue groei noemen we bij Intermens duurzaam ontwikkelen. Dat bereik je alleen met een ondubbelzinnige agenda. Wij hebben in ieder geval maar één belang: jouw blijvende resultaat. 

Bouwen aan de toekomst met Young Professionals

Jong talent - essentieel voor het voortbestaan van bedrijven en organisaties. Young professionals binnenhalen is slechts de eerste stap, ze vasthouden met een uitdagend ontwikkelprogramma is een veel grotere uitdaging. Intermens is zeer ervaren in het werken met trainees en jong talent. Van een losse training tot een volledig samenhangend traineeship van meerdere jaren - we ontwerpen het op maat en maken het onderdeel van je bedrijf. 

Samenwerken: elkaar vertrouwen

Vertrouwen is cruciaal voor een goede samenwerking. En dat terwijl veel teamleden elkaar pas voor het eerst ontmoeten bij een project. De tijd om een vertrouwensband op te bouwen ontbreekt maar al te vaak, zeker als de deadline al in zicht is. Intermens steekt juist tijd in de kennismaking. We bouwen met training, coaching en teambegeleiding het vertrouwen en de samenwerking in jouw team zorgvuldig op. Het resultaat is significant: een soepele samenwerking in het team, snellere en betere resultaten plus tevreden teamleden.

IJzersterke projecten

Met de literatuur over projectmanagement kun je een bibliotheek vullen. De theorie is kristalhelder, maar vaak ook rooskleurig. Want als iedereen netjes zijn rol en de processtappen volgt dan slaagt ieder project op tijd en binnen het budget. In de praktijk gaat het in de meeste organisaties anders. Al snel worstelen betrokkenen bij projecten – op alle niveaus – met de effectieve en persoonlijke invulling van hun rol. Intermens erkent die worsteling en helpt het projectteam in hun rol. Daarbij maken we projecten doen weer leuk. Zo voorkom je projectproblemen en groeit jouw organisatie in projectmatig werken. Nu en in de toekomst. 

Van visie naar prestaties

Van visie naar prestatie, dat is voor veel (management)teams een zware opgave. De visie is er vaak wel - verwoord in een mooie mission statement vol flitsende oneliners. Maar de doorvertaling naar de praktijk is een harde dobber. Met dit type vraagstukken heeft Intermens veel ervaring. Met onze eigen prestatiemethode helpen we je om je visie letterlijk te vertalen naar een helder verbeterplan met passende aandacht voor gedrag, houding en samenwerking. Samen leiden we jouw bedrijf door de ontwikkeling die je visie omzet in resultaat.


Using Format