Fascinatie voor verschil, oog voor resultaat!

Wat drijft jou?

Intermens is een moderne netwerkorganisatie. We werken met vaste partners samen aan boeiende uitdagingen voor prachtige opdrachtgevers. De samenstelling van het team is altijd maatwerk en staat volledig in het teken van meerwaarde voor de klant. 

Luuk van der Knaap is de oprichter van Intermens. Tijdens diverse managementfuncties groeide zijn fascinatie voor de verschillen tussen mensen – vooral hun ontwikkelthema’s en groeipotentieel. Hier ligt de kiem van Intermens. Luuk besefte dat de sleutel voor effectieve organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling ligt bij interventies met impact.

Luuk is erkend trainer en coach. Hij is lid van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en werkt strikt volgens de bijbehorende richtlijnen

Partners

Intermens werkt voortdurend samen met inspirerende partners en betrokken professionals. Stuk voor stuk partijen die onze visie op ontwikkeling, klantgerichtheid en kwaliteit delen. Juist door krachten te bundelen ontstaat toegevoegde waarde, in kleine en grote trajecten. 

Onze belangrijkste partners zijn:

Daarnaast werken wij op tal van projecten samen met specialistische gelegenheidspartners. De juiste combinatie voor maatwerk op jouw vraag - voor ons is het heel gewoon.


Locaties

Hoewel veel interventies ‘in-company’ plaatsvinden, kan een inspirerende externe omgeving van onschatbare waarde zijn. Intermens beschikt over een ruim aanbod aan flexibele en verfrissende locaties. Plekken waar je graag komt. Waar je op je gemak bent. Plekken die perfect passen bij onze interventies en bijdragen aan het resultaat. Vanzelfsprekend regelen wij de organisatorische kant; daar heb je geen omkijken naar. Voor intakes en coachingsgesprekken beschikt Intermens over een comfortabele werkruimte in Nijmegen. 


Using Format